Ce Este Tratamentul Hydracool?

Hydracool este cel mai nou tratament facial de curatare si intinerire de pe piata din Romania, acum in exclusivitate si la WOW Esthetic Center din Craiova! Acest tratament de rejuvenare faciala te ajuta sa iti rejuvenezi si sa iti cureti tenul, pentru a avea un aspect sanatos, natural si catifelat al pielii.

Cum functioneaza rejuvenarea faciala Hydracool?

Hydarcool actioneaza in 5 directii separate pentru a va oferi cel mai avansat tratament de rejuvenare si curatare faciala. Tratamentul Hydracool combina astfel urmatorii pasi: exfoliere, hidratare, rejuvenare, extractie si protectie. Pentru fiecare dintre aceste actiuni de ingrijire a pielii, specialistii de la Wow Esthetic Center Craiova va ofera proceduri speciale, cu produse de inalta calitate, livrate in derm cu ajutorul echipamentului Hydracool. Astfel, tratamentul facial Hydracool se efectueaza prin intermediul a 4 aplicatori speciali:

Aqua B – Este un tratament de curatare faciala ce utilizeaza un sistem de vacuum spiralat pentru a permite moleculelor de apa sa patrunda in piele si sa curete porii in profunzime.

VibroX – Un tratament de rejuvenare, VibroX foloseste microbule CO2 si lumina led rosie pentru a stimula revitalizarea celulara prin oxigenare.

Collagen+ – Un tratament antirid ce foloseste radiofrecventa pentru a stimula productia de colagen in derm. Alegerea ideala pentru redarea elasticitatii pielii si a reducerii liniilor fine.

UltraB – este un tratament de uniformizare si catifelare a pielii ce foloseste ultrasunete. Ideal pentru a da pielii un finish stralucitor si vibrant.