De ce e bine sa combini mai multe terapii corporale atunci cand vrei sa ai rezultate?

Daca ne-ati vizitat site-ul probabil ati observat ca WOW Esthetic Center sustine planurile de tratament. Mai exact, in clinica noastra exista specialisti care le ofera clientilor consultatii gratuite si apoi le propun o serie de terapii combinate care sa le ofere in timp rezultatele dorite.

De ce e bine sa respectam planul de tratament propus de specialist?

De cele mai multe ori, mergem la clinica convinsi ca trebuie sa scapam doar de celulita sau doar de grasimea localizata. Realitatea este ca in foarte multe cazuri, acolo unde este celulita este si grasime localizata si invers, iar acest lucru il poate sesiza numai un specialist care cunoaste structura celor doua tesuturi.

Spre exemplu, atunci cand ne confruntam cu o zona cu grasime localizata si fibrozata, cu siguranta primul tratament recomandat este criolipoliza Cooltech. Insa, terapeutul va poate recomanda si 1-2 sedinte de VelaShape, inainte de sedintele de criolipoliza. Si nu, nu este o strategie de a va face sa cheltuiti niste bani in plus, ci doar un plan de tratament care sa va garanteze rezultate optime.

Rezultate Slabire cu Criolipoliza Cooltech

VelaShape III foloseste 4 tehnologii puternice care lucreaza concomitent asupra zonei de tratament: radiofrecventa bipolara, infrarosul, vacuum-ul si masajul cu role mecanice. Toate aceste proceduri “pregatesc” zona pentru sedintele de criolipoliza. Functionand pe principiul incalzirii dermului in profunzime, VelaShape III “inmoaie” grasimea fibrozata, care poate fi ulterior mult mai usor distrusa prin criogenare cu ajutorul criolipolizei CoolTech.

Fara sedintele de VelaShape III efectuate in prealabil, grasimea fibrozata este o grasime “tare”, care va patrunde mult mai greu in aplicatorii aparatului de criolipoliza Cooltech si care va ingreuna principiile de actionare ale criogenarii. Pe scurt, rezultatele criolipolizei Cooltech pe o zona cu grasime fibrozata, care n-a fost in prealabil tratata cu VelaShape III nu vor fi la fel de spectaculoase.

Rezultate slabire cu Velashape 3

Asadar, daca intr-adevar va doriti rezultate rapide si schimbari majore ale corpului dumneavoastra, tineti cont de sfaturile specialistilor in ceea ce priveste planul de tratament.

Daca vrei sa afli mai multe despre cele doua tratamente, viziteaza paginile noastre VelaShape III si Criolipoliza Colltech .