Sunt faimoase in intreaga lume pentru siluetele lor impecabile, insa stiati ca pana si modelele VictoriasSecret apeleaza la tratamentul cu VelaShape III?

Potrivit unui articol din PeoplesMagazine, Ingerasii Victoriei recunosc ca VelaShape III este tratamentul care le face sa arate impecabil inainte de show-uri.  Desi duc un stil de viata sanatos si fac sport zilnic, modelele recunosc ca din cauza oboselii si a factorilor externi , chiar si ele se confrunta cu celulita si laxitatea pielii. Si unde sportul si dieta nu mai fac fata, intervine VelaShape III, un tratament non-invaziv si nedureros care ofera rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt.

Cui se adreseaza VelaShape III?

Tuturor persoanelor care isi doresc o remodelare corporala. Fie ca e vorba de celulita, lipsa de tonus sau chiar slabit in centimetri, tehnologia VelaShape III obtine rezultate excelente inca de la prima sedinta.

Cum functioneaza VelaShape III?

Tratamentul combina Radiofrecventa, Infrarosul, Vacuum-ul si Masajul cu role mecanice care impreuna actioneaza asupra celulelor adipoase, stimuland in acelasi timp circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a aspectului pielii