Despre Noi.

Wow Esthetic Center este un salon de remodelare si infrumusetare corporala si faciala completa din Craiova, care a reunit in acelasi loc cele mai noi tehnologii de slabit si remodelare, recunoscute la nivel mondial pentru rezultate excelente. La Wow Esthetic Center, va oferim renumitele tratamente de slabire localizata si diminuare celulita precum VelaShape III sau Criolipoliza Cooltech, dar si antrenamente de tonifiere musculara precum EMS Fitness.

Fie ca iti doresti sa slabesti, sa scapi de celulita sau doar sa aduci corpului tau un plus de tonus, Wow Esthetic Center este salonul de infrumusetare potrivit pentru a trata oricare dintre problemele tale. Tratamentele noastre estetice sunt non-invazive, nedureroase si ofera rezultate eficiente si rapide!

La salonul de remodelare corporala Wow Esthetic, iti punem la dispozitie  o echipa talentata de terapeuti si experti in estetica, pregatiti sa iti ofere tratamente de cea mai buna calitate! Specialistii Wow Esthetic Center urmeaza constant cursuri de specializare, pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati in domeniu  si pentru a le putea oferi clientilor nostri  servicii de calitate cu garantia rezultatelor.

Terapeutii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in a alege o terapie potrivita tie.