Cum sa obtii corpul ideal rapid si fara prea mari eforturi?

Odata cu inaintarea in varsta ne luptam din ce in ce mai tare cu laxitatea pielii, celulita sau cu kilogramele in plus. Aceste consecinte vin atat din cauza unor factori interni, precum incetinirea metabolismului sau scaderea productiei de colagen (ce reda aspectul ferm al pielii), cat si externi: stres, fumat, alimentatie, lipsa sportului sau obiceiuri inadecvate de somn.

Ne dorim sa aratam bine, sa ne simtim bine in propriul corp, sa fim admirate, sa ne permitem sa purtam orice. Insa, trebuie sa recunoastem, nu mereu avem timpul sau chiar perseverenta da a lupta pentru asta!

Vestea buna este ca, in zilele noastre, tehnologia ne permite sa “trisam” putin si obtinem corpul ideal rapid si fara prea mari eforturi. Astazi ne bucuram de aparate ultraperformante prin care putem efectua tratamente de slabire localizata si de remodelare corporala – ale caror rezultate incep sa apara inca de la prima sedinta.

In cadrul WOW Esthetic Center gasiti mix-ul ideal de siguranta, rapiditate si eficienta – in ceea ce priveste (re)dobandirea unui corp demn de invidiat – prin intermediul aparatelor de ultima generatie: VelaShape III si CoolTech!

Cum functioneaza acestea?

Cooltech este un echipament cu ajutorul caruia se efectueaza tratamente eficiente de slabire localizata. Tratamentele sunt non-invazive si fara durere, ele folosind o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Practic, prin sistemul de racire controlat, incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum, grasimea este separata si izolata, inghetata pana la -8°C, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate.

Criolipoliza Cooltech ofera pacientilor rezultate net superioare pe toate zonele importante de tratament precum coapse, fese, abdomen si brate. Imediat dupa sedinta, grasimea in plus incepe sa fie eliminata in mod natural, prin sistemul limfatic.

VelaShape III reprezinta echipamentul ideal de remodelare corporala si diminuare celulita, non-chirurgical, usor de folosit, fara timp de recuperare si foarte, foarte confortabil. Acesta combina patru tehnologii pentru a va asigura de rezultate excelente: lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuum si masaj cu role mecanice.

Cu ajutorul acestui aparat se poate scadea in circumferinta pana la 2 cm de tesut adipos, din zona abdominala, si pana la 1,5 cm de pe coapse. In plus, odata cu fiecare sedinta efectuata veti observa cum pielea dumneavoastra incepe sa isi redobandeasca aspectul ferm si cum celulita incepe sa dispara. Datorita performantei sale, VelaShape III este un aparat-etalon pentru tratamente corporale, la nivel international.