epilare definitiva craiova

Deşi nu mai este de multă vreme o noutate, epilarea definitivă cu laser a început să fie din ce în ce mai căutată de femei. În zilele noastre, laserul, respectiv epilarea cu laser a devenit o metodă populară în rândul doamnelor în principal deoarece are multe avantaje comparativ cu metodele tradiţionale, precum epilarea cu ceară.

Ce implica epilarea definitiva cu laser?

In cazul in care nu stiati, ne nastem cu aproximativ 5 milioane de foliculi pilosi. Odata cu intrarea in pubertate, din cauza hormonilor, o parte dintre acesti foliculi produc acele fire de par pigmentate si foarte groase, respectiv surplusul de par cu care vom avea de furca tot restul vietii.

Daca celelalte metode de epilare clasica nu fac decat sa extraga firele de par din derm, epilarea definitiva se bazeaza tocmai pe distrugerea radacinilor firelor de par, astfel incat ele sa nu mai creasca. Aparatele profesionale, ce folosesc diferite tipuri de laser, au capacitatea de a patrunde in profunzimea pielii si de a tinti foliculii de par fara a deteriora tesutul cutanat. Asadar, o astfel de metoda este sigura, precisa si, bineinteles, eficienta pe termen lung.

Desi tratamentul de epilare definitiva poate parea costisitor, judecand pe termen lung, acesta este, de fapt, cea mai buna metoda de a economisi bani si timp. La un simplu calcul iti poti da seama cat vei cheltui apeland la metode traditionale de epilare toata viata si cat timp si bani vei salva apeland la un tratament de epilare definitiva laser.

epilare definitiva craiova

Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser?

Laserul emite un fascicul de lumina concentrat, cu o lungime de unda mare (diferita de la un laser la altul), care patrunde in dermul profund. Aceasta energie luminoasa tinteste foliculul de par, fiind, practic, absorbita de acesta. Radacina este distrusa, iar, astfel, activitatea firelor de par este stopata.

Odata cu eliminarea firelor de par se elimina si problema firelor crescute sub piele si a foliculitei, asadar, epilarea definitiva este singura si cea mai buna optiune pentru a scapa de aceasta problema suparatoare. Totodata, este o varianta ideala de epilare si pentru persoanele cu piele sensibila care se confrunta cu iritatii dupa epilarea prin metode clasice.

Epilarea definitivă laser, este, cu siguranţă, mult mai precisă decât toate celelalte metode sau proceduri de îndepărtare a părului, iar tehnologia avansată de la baza aparatelor de epilare cu laser mişorează şansele de apariţie a unor efecte secundare.

Cu toate acestea, trebuie sa avem grija atunci cand alegem salonul unde va fi efectuat tratamentul, deoarece aparatura de proasta calitate si personalul necalificat inseamna o risipa de bani, rezultate nemultumitoare sau, mai grav, probleme de sanatate.

In plus multiplele oferte “low cost” nu fac altceva decat sa puna si mai multe semne de intrebare asupra acestei proceduri.

Aparatele de o calitate indoielnica fie au o energie foarte joasa si nu sunt eficiente, pentru ca sunt construite din componente ieftine, care nu au la baza studii clinice, fie au un sistem de racire si protectie foarte slab, care nu reuseste sa protejeze pielea. Mai mult, din cauza energiilor scazute, parul poate fi stimulat sa creasca, adica exact efectul contrar celui dorit.

La WoW Estetic Craiova, laserul Elysion Pro produs de Cocoon Medical este un device certificat care vine cu un bagaj de studii clinice pentru a asigura siguranta procedurii si calitatea rezultatelor.

Personalul nostru este pregatit de catre specialistii Cocoon Medical, astfel incat tu sa beneficiezi de tratamente sigure si cu rezultate rapide.